vrijwilligers

help mee!
meld je aan!

Elk jaar helpen tientallen vrijwilligers mee. Zij zorgen ervoor dat je als bezoeker precies weet waar je moet zijn, dat artiesten de weg naar het podium vinden en dat het heerlijke crewbuffet op tijd voor iedereen klaarstaat. Wil jij ook helpen? Geef je dan op als vrijwilliger!

Publieksbegeleider

Bij één van de informatiepunten geef je informatie aan bezoekers en je beantwoordt hun vragen. Je zorgt ervoor dat bezoekers het naar hun zin hebben en zich aan de aanwijzingen houden. Bij betaalde programmaonderdelen help je bij het scannen van de tickets.

Medewerker opbouw en aankleding

 Je helpt mee met de opbouw en aankleding, zoals het ophangen van vlaggen, posters en banners, en uiteenlopende hand- en spandiensten (rijbewijs handig).

Stagehand

Je geeft technische en fysieke ondersteuning op en rond de podia.

Stagemanager

Je begeleidt artiesten op het podium, houdt de timetable bij en schakelt tussen techniek en artiest. Kennis van instrumenten is een pre.

Runner/vliegende keep

Je assisteert op en rond de podia bij de wisselingen in stage-setting (tussen de optredens), lost knelpunten en problemen op en springt bij waar extra hulp nodig is. , Je hebt een rijbewijs.   

Artiestenbegeleider

Je geeft persoonlijke begeleiding aan artiesten, inclusief praktische hulp, van strijkbout tot routebeschrijving. 

Gastvrouw of gastheer

 Je begeleidt artiesten en overige vrijwilligers die even willen uitrusten en eten/drinken, houdt toezicht op de crew- en artiestenruimte en controleert bezoekers (crew, artist) op een polsbandje.

Vrijwilligers | Dias Latinos
Vrijwilligers | Dias Latinos

Meld je aan als vrijwilliger

Dias Latinos is ook dit jaar weer gratis toegankelijk voor het publiek, óók dankzij een heleboel vrijwilligers! Help jij ons dit jaar ook mee? Als organisatie zorgen wij voor voldoende eten en drinken.

Gracias! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Oops! Er is iets fout gegaan. Vul alle velden in en probeer het nog eens.