Binnenstad

Het vrolijkste festival van het jaar kleurt de stad opnieuw met een explosie van muziek, dans en plezier. Dias Latinos belooft een weekend vol onvergetelijke ervaringen in de binnenstad van Amersfoort.

Geniet van een gevarieerd programma met:

Swingende loopbands die de straten vullen met opzwepende ritmes.

DJ's op de pleinen die zorgen voor een feestelijke sfeer en muziek waarop gedanst kan worden.

Akoestische optredens die je dichter bij de muziek brengen.

En nog veel meer verrassingen die je niet wilt missen!

Kom naar Dias Latinos en laat je meevoeren door de levendige klanken en kleurrijke vibes die Amersfoort tot leven brengen. Dit festival is de perfecte gelegenheid om te genieten van de zomerse sfeer, te dansen op de beste muziek en nieuwe herinneringen te maken.

Met de fiets

Woon je in Amersfoort? Dan raden wij aan om op de fiets te komen. In het centrum vind je meerdere gratis bewaakte fietsenstallingen. Let op: niet alle fietsenstallingen zijn dagelijks ook ’s avonds geopend. Controleer daarom altijd van tevoren de openingstijden.

Openbaar vervoer

Vanaf station Amersfoort (halte Stationsplein) neem je bus 1, 2, 3, 4, 74 of 76 (tot aan halte Stadshuis). Vervolgens loop je in 5 minuten naar het Lieve Vrouweplein,
7 minuten naar de Hof of naar de Langestraat.

Parkeren

De binnenstad van Amersfoort is autoluw. Je kunt ervoor kiezen om jouw auto in een van de parkeergarages te parkeren. Klik hier voor meer info.