Sint Aegtenkapel

Tijdens Dias Latinos 2024 vindt er op zondag 7 juli een concert plaats in de Sint Aegtenkapel in Amersfoort. Dit voormalige klooster vind je in het centrum van Amersfoort en is onderdeel van theater Flint.

Met de fiets

Woon je in Amersfoort? Dan raden wij aan om op de fiets te komen. In het centrum vind je meerdere gratis bewaakte fietsenstallingen. Let op: niet alle fietsenstallingen zijn dagelijks ook ’s avonds geopend. Controleer daarom altijd van tevoren de openingstijden via de onderstaande links.

Openbaar vervoer

Vanaf station Amersfoort (halte Stationsplein) neem je bus 1, 2, 3, 4, 74 of 76 (tot aan halte Stadshuis). Vervolgens loop je in 5 minuten naar de Sint Aegtenkapel. Vanaf halte Stadshuis gaat elke buslijn weer naar station Amersfoort. Bij het verlaten van de stationshal ga je linksaf. Via het Stationsplein, de Stationsstraat en de Van Asch Van Wijckstraat vervolg je je weg. Bij kruispunt Stadsring ga je rechtdoor, naar de Molenstraat. Ga aan het eind van deze straat (voor de bolle brug) links de Westsingel op. Blijf de singel volgen, totdat deze overgaat in ’t Zand.

Parkeren

De binnenstad van Amersfoort is autoluw. Je kunt ervoor kiezen om jouw auto in Parkeergarage Flintplein te parkeren, of in een andere Parkeergarage in de binnenstad. Daarvandaan is het circa 5 minuten lopen naar de Sint Aegtenkapel. Let op: bij de Sint Aegtenkapel zijn geen uitrijkaarten voor Parkeergarage Flintplein verkrijgbaar. Hiervoor kun je terecht in de garage zelf.

Garderobe

In de Sint Aegtenkapel kun je alleen gebruikmaken van een onbewaakte garderobe.

Meer DIAS bij

Sint Aegtenkapel