*Zorg dat je verzekerd bent van een stoel door hieronder een ticket te kopen of neem je eigen stoel of kleedje mee!
Vrij toegankelijk
*Voor dit optreden heb je een kaartje nodig.
tickets
Kopieer link

Noche de cine

4 Juli
Film
Lieve Vrouweplein

Beleef een onvergetelijke Noche de Cine op het Lieve Vrouweplein op donderdag 4 juli!

Stap binnen in een zomerse avond vol avontuur en ontdekking! Terwijl de zon langzaam ondergaat rond 22 uur, komt het Lieve Vrouweplein in Amersfoort tot leven met de onvergetelijke film Y tu mamá también.

Neem je eigen stoel mee en claim je plekje op het plein, of geniet van het comfort op een van de gezellige terrassen terwijl je tijdens de film bediend wordt. Laat je meevoeren door het verhaal, de passie en de vriendschap onder de sterrenhemel van Amersfoort. Mis deze betoverende avond onder de open lucht niet!

Over de film:

In Mexico-Stad voelen de tienervrienden Tenoch Iturbide en Julio Zapata zich rusteloos terwijl hun vriendinnen samen door Europa reizen voordat ze allemaal aan de universiteit beginnen. Op een weelderige familiebruiloft ontmoeten Tenoch en Julio Luisa Cortés, de vrouw van Tenochs neef Jano, die net met haar man vanuit Spanje naar Mexico is verhuisd. Tenoch en Julio proberen indruk te maken op de mooie Luisa door haar te vertellen dat ze een uitstapje gaan maken naar het mooiste afgelegen strand van Mexico, genaamd La Boca del Cielo (Heaven's Mouth), een reis en strand die in werkelijkheid niet bestaan.

Wanneer Luisa hoort van Jano's ontrouw, besluit ze mee te gaan met Tenoch en Julio op deze roadtrip. Ze moeten snel een strand vinden dat is voorgesteld door hun vriend Saba, die zelf een beetje in de war lijkt over de locatie ervan. Tijdens de roadtrip, die niet helemaal harmonieus verloopt, gaan de drie op ontdekkingsreis. Luisa moet nadenken over haar toekomst, terwijl Tenoch en Julio ontdekken wat hun vriendschap werkelijk betekent als ze opgroeien.

Breng je vrienden mee, pak je stoel of reserveer een door een ticket te kopen en geniet van deze prachtige zomeravond vol filmplezier!