Vrij toegankelijk
*Voor dit optreden heb je een kaartje nodig.
tickets
Kopieer link

Brassband Amersfoort

7 Juli
Parade
Binnenstad

Brassband Amersfoort op Dias Latinos!

Brassband Amersfoort, bekend om zijn authentieke Britse stijl, maakt zich klaar voor een bijzonder optreden tijdens Dias Latinos. Deze zomer dompelen ze zich volledig onder in de wereld van Latin muziek. Gedurende meer dan twee maanden werken ze intensief samen met gerenommeerde repetitoren, waaronder docenten van het Conservatorium Utrecht en leden van de New Cool Collective, om de passie en ritmes van Latin muziek te verkennen en eigen te maken.

Een bijzondere toevoeging aan dit project is de komst van David Rockefeller, de virtuoze trompettist van de New Cool Collective, als gastsolist. Met zijn sprankelende solo’s en meeslepende muzikale interpretaties belooft hij het optreden naar een hoger niveau te tillen. David zal niet alleen volledige solo stukken ten gehore brengen, maar ook de solo passages in verschillende arrangementen uitvoeren.

Voor dit speciale optreden hebben ze exclusieve arrangementen laten maken van de werken van Gordon Goodwin en Maino Remmers, speciaal aangepast voor de brassband. Dit zorgt voor een unieke en onvergetelijke muzikale ervaring.

Mis deze kans niet om de kracht en ritmes van Latin muziek gecombineerd met de harmonieën van een brassband te ervaren. Kom naar Dias Latinos en geniet van het optreden van Brassband Amersfoort!

De band speelt van 18:00 tot ongeveer 18:45 uur door de binnenstad van Amersfoort.