Vrij toegankelijk
*Voor dit optreden heb je een kaartje nodig.
tickets
Kopieer link

Bloco033

5 Juli
Parade
Binnenstad

Vier mee met Bloco033 op de grachten van Amersfoort tijdens Dias Latinos op vrijdag 5 juli!

Bloco033, dé sambaband van Amersfoort, neemt je mee in een opzwepend muzikaal avontuur vol passie voor Braziliaanse percussie. Al jaren brengen zij de levendige ritmes en onweerstaanbare energie van de samba naar de straten van Amersfoort. Met een groep van zo’n 25 enthousiaste muzikanten laten ze je genieten van traditionele samba enredo’s, spectaculaire bateriashows uit Rio de Janeiro en de swingende klanken van samba reggae’s uit Salvador Da Bahia. Verwacht een spetterend optreden vanaf de grachten waarbij niemand stil kan blijven staan!

Dit speciale optreden vindt plaats op de grachten van Amersfoort. Kom en vier mee met Bloco033 op vrijdag 5 juli in de binnenstad van Amersfoort! Mis het niet! Laat je meeslepen door de aanstekelijke beats van Bloco033 en samen maken we er een onvergetelijk feest van!

Het optreden is vrij toegankelijk en begint om 18:30 uur tot circa 20:00 uur. De rondvaartboot, mogelijk gemaakt door de Waterlijn, vaart langs de Lieve Vrouwetoren, Museum Flehite, Spui en het Havik.