Vrij toegankelijk
*Voor dit optreden heb je een kaartje nodig.
tickets
Kopieer link

Banda Quetzal

6 Juli
Parade
Binnenstad

Kom genieten van het opzwepende optreden van Banda Quetzal tijdens Dias Latinos door de binnenstad van Amersfoort op zaterdag 6 juli rond 15:00 uur!

Muziekmaker Israel Alonso, bekend als een van de drijvende krachten achter Día de Muertos dans les Marolles en Dans van de Quetzalcóatl, brengt samen met Banda Quetzal een uniek muzikaal spektakel naar Amersfoort.

Samen met mâalem Driss Filali, diens gnawa-compadre Mohamed Saïd Akasri, en de getalenteerde muzikanten Verónica Campos, Judith Léonardon, Ericamour Yovogan, Joris De Beer, en Sylvain Boisvert, serveert Banda Quetzal een verfrissende cocktail van Meso-Amerikaanse tradities, Noord-Afrikaanse trance ritmes en sprankelende koperblazers.

Laat je meevoeren door de betoverende mix van culturen en klanken die je recht in het hart raakt. Dit optreden is een must-see tijdens Dias Latinos en biedt een unieke kans om te genieten van een samensmelting van diverse muzikale werelden.

Mis deze kans niet om Banda Quetzal live te zien en je onder te dompelen in hun aanstekelijke energie en muzikale magie. We zien je daar!

Israel Alonso: saxofoon, percussie, zang
Driss Filali: zang, krakeb, t’bel
Mohamed Saïd Akasri: krakeb, t’bel
Veronica Campos: percussie
Ericamour Yovogan & Joris De Beer: trompet
Sylvain Boisvert: fluit
Judith Léonardon: sousafoon