Onderdeel van de latin summer Session
Vrij toegankelijk
*Voor dit optreden heb je een kaartje nodig.
tickets
Kopieer link

Amber Mo

5 Juli
DJ
Flint

Optreden van Amber Mo tijdens Dias Latinos

Dias Latinos presenteert de samenwerking met KOSMIK dit jaar! Amber Mo zal een optreden verzorgen op de Latin Summer Session, voorafgaand aan het optreden van Estrella Acosta & Esquine 25. Dit belooft opnieuw een spetterende avond vol muziek en dans te worden, waarbij Amber het publiek zal verwarmen met haar unieke mix van afro pop, R&B en hiphop. Haar optreden vindt plaats op vrijdag 5 juli van 18.30 uur tot 19.00 uur. (Tickets zijn inmiddels uitverkocht.)

Biografie

Amber Mo (2002) is een onafhankelijke en selfmade singer-songwriter die inspiratie put uit haar eigen leven. Haar muziek laat zich het best omschrijven als afro pop met invloeden uit R&B en hiphop.

In 2022 bracht Amber haar tweede single ‘Ongekend’ uit, gevolgd door de singles ‘Niet op Mij’ en ‘Bad Gyal’. In haar muziek geeft ze uitdrukking aan zowel de mooie als de pijnlijke kanten van de relaties die ze met de mensen om zich heen aangaat. Dit resulteert in een luchtig, groovy en soms ook sensueel geheel. Met haar muziek hoopt ze de luisteraar te inspireren om in hun eigen kracht te staan.

Amber, geboren in Amsterdam, verhuisde op jonge leeftijd naar Suriname. Op achttienjarige leeftijd keerde ze terug naar Nederland, waar ze opnieuw in aanraking kwam met muziek en haar eigen sound ontwikkelde. Inmiddels heeft ze een indrukwekkend trackrecord opgebouwd met samenwerkingen en stond ze onder andere in het voorprogramma van Fresku.